Sarmale Post

SARMALE DE POST CU CIUPERCI Ingrediente: sarmale de post cu ciuperci 70% [varză murată (varză, apă, sare), ceapă, orez, ciuperci champignon fierte, morcovi, ulei vegetal de floarea soarelui, pastă de tomate (concentrat de tomate),  piper negru, cimbru], garnitură varză călită 30% [varză murată (varză, apă, sare), pastă de tomate, ulei vegetal de floarea soarelui, cimbru, piper negru măcinat]. Pentru 100g sarmale s-au utilizat 11g ciuperci champignon.
Valori nutriţionale medii / 100 g produs  Valori nutriţionale medii / 100 g produs

Valoare energetică   296 kJ / 71 kcal
Grăsimi  3.2 g
din care acizi graşi saturaţi 0.4 g
Glucide  6.4 g
din care zaharuri  1.3 g
Fibre 4.8 g
Proteine  1.8 g
Sare  0.6 g
Alergeni Poate conţine urme de: gluten, ouă, arahide, soia, lapte (lactoză), fructe cu coajă lemnoasă, ţelină, muştar, seminţe de susan, sulfiţi.
keyboard_arrow_up
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.