SARMALE DE POST CU CIUPERCI |
Ingrediente: sarmale de post cu ciuperci 70% [varză murată (varză, apă, sare), ceapă, orez, ciuperci champignon fierte, morcovi, ulei vegetal de floarea soarelui, pastă de tomate (concentrat de tomate), piper negru, cimbru], garnitură varză călită 30% [varză murată (varză, apă, sare), pastă de tomate, ulei vegetal de floarea soarelui, cimbru, piper negru măcinat]. Pentru 100g sarmale s-au utilizat 11g ciuperci champignon. |
Valori nutriţionale medii / 100 g produs |
Valori nutriţionale medii / 100 g produs
Valoare energetică |
296 kJ / 71 kcal |
Grăsimi |
3.2 g |
din care acizi graşi saturaţi |
0.4 g |
Glucide |
6.4 g |
din care zaharuri |
1.3 g |
Fibre |
4.8 g |
Proteine |
1.8 g |
Sare |
0.6 g |
|
Alergeni |
Poate conţine urme de: gluten, ouă, arahide, soia, lapte (lactoză), fructe cu coajă lemnoasă, ţelină, muştar, seminţe de susan, sulfiţi. |
keyboard_arrow_up
Acest website folosește cookies pentru a stoca preferințele de utilizare și pentru monitorizarea traficului.
Confidențialitatea datelor